fredag 26. mars 2010

DISNEY WORLD


Disney world består av en 6-7 forskjellige parker, hver av dem med en dimmensjon som tilsier at Tusen fryd... burde hett for TI fryd... Man forstår det blir en hektisk dag når man svinger inn til parkeringen på en av parkene, Magic Kingdom, innkjøringen har 4 felt...så en tur med tog på jul... før en tur med tog oppe i lufta før vi endelig kom til inngangen.

Kula over er på Epcot senteret, inne i kula går et tog som tar oss inn i historien og fremtiden...

Vi har storkost oss, særlig Lukas da, han hadde et hovedmål, det var å få møte Mikke, og det fikk han, Jaggu fikk han ikke en suss og en klaps på rumpa av Minni også ( den tøyta).


Huset til Mikke.

Magic Kingdom og Epcot er tilbakelagt. Vi regner med å besøke Holywood studios i morgen, mens vi i dag (per plan) skal kjøre til Kennedy Space center.

Hele familien har nå virkelig tilpasset oss livet som omreisende. Gutta er i storform og vi gamlisene koser oss også stort.

Søndag går ferden videre til St Augustine, en fin kystby ikke så langt unna, før vi bor hoveddelen av påska i Savannah i Georgia litt lenger nord. Skal visst være en virkelig flott by.

Kjør pent på påskeferie!!!

mvh
Familien Reisegale:)

2 kommentarer:

  1. Er nå oppdatert på diverse reiseblogger. Ida og Arve er tilbake i Colombia med ungene. Det er fantastisk å kunne følge med på denne måten.
    Kos dere videre og ha en riktig god påske.
    Klem fra Liv og grekerne.

    SvarSlett
  2. Kjempehyggelig med tilbakemeldinger. Da vet vi at noen leser bloggen vår;-) God påske til dere også. A

    SvarSlett