torsdag 11. mars 2010

San Juan - Puerto Rico

Så kom regnet, og med en allerede kort pit stop i San Juan, ble det kun tid til en liten promenade i noen flotte gater. Så ut som en spennende by med fine bygninger og yrende folkeliv. Gutta måtte utstyres med regnfrakker.... men med 28 varmegrader, var det egentlig litt godt.
På ettermiddagen idag har Lukas vært med i barneklubben på båten. Selv om han ikke snakker mye engelsk, har det gått veldig fint. Han har planer om å få 1000 nye venner på turen, så han må jo bare stå på. Han traff en liten gangster på lekeplassen i Miami, og en liten blek fyr fra Østfold i Fort Lauderdale, så nå gjenstår det bare å finne 998 til;-)


2 kommentarer:

  1. Hallo...Har lest, sett bilder og filmsnutter og humret av morsomme kommentarer.....Fantastisk bra at dere reiser med to små barn...Er litt misunnelig..Det ser så flott ut og her er det bare kaldt....

    Kos dere masse...Stoooor klem fra Rønningens

    SvarSlett
  2. Dette er livet Rønningens:)!! Bli med til neste kontinent...... det blir vel sånn ca i 2015 om ikke 2010 slår oss konkurs...hehe:) Håper dere har det fint, ser bla at Mathilde også (som Mikkel) har blitt en kløpper på Facebook!

    Hils og klem hverandre!!
    JLP

    SvarSlett