onsdag 31. mars 2010

Ankommet Savannah, Georgia

Hei!

Da har vi sovet en natt i denne vakre historiske byen, holdt for å være en av USA´s absolutt fineste. Her ligger mye sentral historikk knyttet til både kolonisering, slavehandel/hold og opphør av dette, samt kriger tilknyttet begge deler.

For første gang på reisen opplever vi det "ekte USA" i forhold til hvit/farget befolkning og hvordan disse lever i sammen. Det er jo ikke til å legge skjul på at mange av de andre stedene vi har passert via er typiske "hvit manns" ferieparadis. Så nå blir det mer fart i sakene!!:)

Noen småturer i nærmiljøet har vi også rukket inkl park tur 0630 i dag tidlig. Lukas har forsøkt å komme i kontakt med noen av de sikkert flere hundre ekornene som herjer her, Kasper fulgt ivrig med.
Herlig vær, masse historiske flotte bygninger og hus og i dag skal vi ta en liten utflukt per bil for å dekke litt mere av området. Drar ikke før lørdag så har god tid her.

Vi bor i et flott gammelt hus, dog lytt både mellom leilighetene.. og ikke minst ut mot veien. Trodde nesten vi bodde midt på E6 i natt. Men men:)

På veien hit stoppet vi forresten på "IHOP", Amerikas Nr 1 pannekakested.... HOLY MACARONY.... jeg kjenner fortsatt tendenser til hjerteinnfarkt...

Det kommer nok mer info om oppholdet her...

Slappapappa.

1 kommentar:

  1. Endelig litt ferie. Det blir bypåske på oss, men det er ikke å forakte. Har tilbrakt dagen på Østfoldbadet, med god bok og god venninne og unger i bassenget. Det høljregner så er det virkelig håp om at snøen forsvinner også! Som dere skjønner er alt vel. Med dere også! Kos dere videre, gleder meg til flere rapporter. God påskeklem fra Liv og grekerne.

    SvarSlett