torsdag 18. mars 2010

St Petersburg /Clearwater-breeeeze

HOWDY!
2 uker av turen vår har faktisk alt gått... (gulp). So fare, so good! De siste dagene har vi utforsket St Petersburg, Tresure Island, Clearwater området. Iflg statistikken, noen av de værst rammede områdene av finanskrisen. Høy arbeidsledighet, store utfordringer grunnet tidligere eksplosive boligpriser og svære prosjekter (offentlig og privat) som gikk på en ordentlig smell. Området er jo typisk ferieområde. Dvs på milevis (norske mil) med strender, sikkert tusenvis av hoteller og moteller. Forøvrig driver man å klipper håret til hverandre, forer hverandre... og selger ting og tang. Men, ikke de helt store interessante begivenhetene å få sett. ( Vi må ta i betraktning at f.eks dykking, paragliding, kiting... m barnevogn har sine utfordringer og vi velger litt snillere terreng...:). Dessuten lar sommeren vente litt på seg. Selv om hotell bassenget er varmt og strendene enorme (litt større enn "stranja, betja" beach på Byneset, er det såvidt vi hæler å bade ennå.
Forøvrig veldig greit å kjøre bil her, ting flyter på. MEN, GPS er et møst, et mylder av 1st, 2nd street... mm og 6 felt i alle retninger, så ikke så mye tid til å tenke. Vi fikk helt ny bil av Avis siden det hadde vært noe rot. Litt mer miljøvennlig enn jeg hadde håpet på..... men men.

Noen sinnsyke broer her nede, i stil med Atlanderhavsveien hjemme. Ikke for å snakke om fiske pirene.... (2 veis bilvei på begge sidene.)
Når vi snakker om stort, vi snå noen uteliggere som foret fuglene en dag tidligere... med STORE DONUTS... ikke brødsmuler nei. Ikke rart det går galt. Her også et bilde av pizza biten Lukas gjøv løs på i dag...

WAFFLES... må smakes. vaffler med syltetøy?? .. eller kanskje en PØLSE?, eller vaffel med biff?? ingenting er umulig på "the Waffel house". Vi holder en knapp på gode gamle syltetøyet..
Livet er godt, vi koser oss (Kasper er dog litt pissed om dagen, særlig når det ikke skjer noe, eller om vi skal være hjemme en liten stund). Søndag setter vi kursen mot Orlando og Disney word, gjett om det er EN som gleder seg til det.

I dag har vi forresten vært i Clearwater Marine Aquarium og sett på delfiner og svære skillpadder.

Med litt bedre internett tilgang er planen å begynne å se på kjøreruten nordover mot New York også. Har fått tips om en 3-4 flotte steder, blir spennende!

Hører rykter om at snøen snart går i Norge????:)........ forsåvidt, Påske er bra med eller uten snø!

PS, veldig gøy med kommentarer tilbake!!:) Vi savner jo gamlelandet og dere!! Fått noen spm om hvordan man gjør det. Tror dere bare velger "Anonym ide" på den som skal skrive kommentaren, så slipper dere log on etc (er en scroll down liste med alternativer om jeg ikke husker feil).

Koz og Klemz
Onkel Jenz och co.

6 kommentarer:

  1. Joda, jeg måtte teste kommentaren selv også:)....

    SvarSlett
  2. Er veldig moro å følge med! Blogen er nesten blitt et daglig rituale her. God tur videre!

    SvarSlett
  3. Hei dere svikere , langt borte i vekkistan xD
    Leser bloggen vær dag å følger med på dere ( i see you) Savner der masse Klem en litt furten Kusin xD

    PS: husk å shop litt for meg :)

    SvarSlett
  4. Husk... Vi gjør jo denne turen på vegne av menneske heten, vi har tatt på oss det tunge ansvaret......:) jlp

    SvarSlett
  5. Gøy å følge med... og joda snøen er endelig i ferd med å forsvinne. I går regnet det en del, og jeg håper på litt sol i helga som kan hjelpe litt på snøsmeltinga. Er passe lei vinter og snø nå, så et opphold på litt sørliger breddegrader hadde vært noe! Georgios (heldiggrisen) drar til Hellas i begynnelsen av april og blir der ut måneden. Men Vasilis og jeg får håpe på godt vårvær. Kos dere videre - vi gleder oss til flere innlegg.
    Og forresten; Vasilis har fått elektrisk gitar, så her er det mye "Smoke on the Water"!
    Klem fra Liv og grekerne

    SvarSlett
  6. Godt å høre at snøen endelig begynner å smelte i Norge. Gleder oss til å gå på El-gitar konsert når vi kommer hjem;-)

    SvarSlett