mandag 10. mai 2010

"Føn-vind på Upper East Side...

For å si det sånn... om man ikke har kommet seg ut på tur rimelig tidlig her i gården....
så braker h... løs. Prøver man slappe litt av hjemme på formiddagen, kan man være sikker på at enten Kasper eller Lukas går bananas. Det de ikke forstår selvsagt...er jo at grunnet til at de går bananas... er fordi de var på farten 10 timer dagen før også.... men men.
I dag dro vi til Upper East side med T banen, hoppet av på 86th Street, rett på øst siden av Central Park. Så ruslet vi raka veien ned Madison Avenue.
På Madison Avenue ligger designbutikkene som perler på en snor. Og de som tror det er mange direktørfruer på Frogner/Østermalm..... tar feil. Her lunches det, shoppes det, hunder og kjerringer skal fønes og friseres. De sorte Linkoln "mini limousinene" svinger inn til fortauet overalt og slipper av rad magre hudkrem befengte madammer... ja, for å si det sånn... her skled vi rett inn.......??
Men fint er det da, man kan ikke bli annet enn facinert, særlig av de mange fine byggene, butikkene og gatene.
En typisk barnebutikk... for det er jo viktig at de snørrete småungene har riktig tennis anntrekk....:)
..og riktig Ralph Lauren antrekk om poden skal i "klubben"...
Madison Avenue strekker seg langt nedover Manhattan, kult å ta bilde midt i gata..
Vi med proletarbakgrunn, fant dog noen normale butikker med fine klær og normale priser. Her på Banana Republic, overraskende bra tilbud der!

Vel hjemme igjen, faller gutta til ro vekk fra støyen og "high Maintenance" livet på utsiden. I god tradisjon har Lukas OGSÅ på Upper East side sørget for at minst 2 i familien har "ventet" ut en halv lunsj inne på et restaurant toalett mens jr gjorde unna "rammearbeid". Det er ikke få lunsjer en av oss har tilbrakt sammen med Lukas på do...hehe. "MEN Pappa sier Lukas... det er ikke min skyld at du alltid skal spise på restaurant når vi er på tur, jeg rekker aldri gå på ramma hjemme...":)

Vel, vi er vel ikke familien som skal klage på økonomien, men jeg må si at man skal ikke være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå.. at på Upper East side, så eksisterer det pengebeløp hos mange..... som det er svært vanskelig å forholde seg til. De hyppige rødvins nesene tyder dog på at noen sorger skal dog druknes, også her...

Hilsen
JLP og ALP... litt ekstra sosialistiske i dag....
reiseblogg 2010




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar