mandag 3. mai 2010

Monday shopping, får igang blodomløpet!

I dag ble det en tur opp til 59th street/Lexington avenue området for å kjøpe sko til Lukas og Kasper. Dette er jo alltid noe herk hjemme i Oslo siden butikkene alltid får barnesko ca et kvarter før barna faktisk trenger skoene til hver sesong, og de er utsolgt 14 minutter etterpå... Men i dag lykkes vi få tak i det vi skulle på en butikk! En god Lunsj rakk vi også på en hyggelig lokal Diner. Og vi har bært barnevogn nok.....

Det er 2 ting denne byen mangler så det holder 1: god tilgang til T bane med barnevogn/for rullestol brukere 2: kafeer/restauranter med enkel tilgang for det samme. Men vi klarer stort sett å finne frem til slutt og heldigvis er vi 2 som bærer..!

Forøvrig varierer det mellom godt over 30 varmegrader ( allefall veldig høy luftfuktighet.., så kjennes varmt ut)... og sinnsyke regnbyger, torden.

Sunn middag hjemme ble det også til slutt, med mye grønt og bla BLÅE poteter fra Hellas, knall! Lukas var med å handlet salat ingredienser så det holdt... ikke like ivrig på å innta måltidet etterpå.

Naboen dyrker forøvrig sin salat på taket på naboblokka... praktisk...

I dag "fyller" Kasper NI måneder...da er det på tide å få skikkelig sko, snikkerbukse. Lukas får seg stadig noen kilevinker av småtten.... dette blir nok en skikkelig østkant ramp! Kasper er hittils den eneste i familien som ikke har blitt oppspist av MYGG... det kryr av de i leiligheten, mye fukt her antageligvis.
Om vær, vindt + motivasjon for å stå i timevis i kø eksisterer i bra format i morgen tidlig.. stikker vi til Frihetsgudinnen!

Sånn... hvis du har orket å lese alt dette.... har du for lite å gjøre, og bør sjekke bloggen igjen imorgen, for da er det sikkert mye mindre tekst... og i stedet noen fine bilder:)

Tjobing
reiseblogg2010
JLP


5 kommentarer:

  1. Det er aldri for mye å lese!!!
    Blå poteter fra Hellas, hm høres spennende ut. Det har de ikke på Lesbos...

    Vasilis er i god gang med 17. mai-forberedelsene. Lakkegata skal gå først i toget i år, og det medfører et visst ansvar...
    Håper dere får sett det på nett! Klem fra oss alle tre. :-)

    SvarSlett
  2. Først i toget er stas!!! Synd vi er borte på 17 mai:-(
    Hvordan går det med tåa til Vasilis?
    Hils gutta dine

    A

    SvarSlett
  3. Det går fremover, noe haltende. Men tåa er nok bra til 17. mai!

    SvarSlett
  4. Kristin Kusin går som nummer 6 i toget :D:D::D:D:D:D:D:D

    SvarSlett
  5. Her går vi glipp av mye skjønner jeg......Vanligvis må vi stå i timesvis å vente før vi ser noen kjente.

    SvarSlett