søndag 9. mai 2010

Helga på kryss og tvers..

I helga har vi latt kameraet hvile og vært på "detour" på en del steder vi har vært før, mest på shopping. I går delte vi opp i 2 lag, Kasper og jeg slappet av ved Hudson River, spiste is og koste oss, mens Amélie og Lukas dro til 59th street for at Amélie skulle få seg noe klær. Med sterk kronekurs og generelt lavere kostnader her, lønner det seg å handle klær og en del andre ting nå, i allefall slikt man uansett bruker ( Ikke Rolex som enkelte andre jeg kjenner kjøper når de er her....:) I tillegg... XL i USA... er faktisk XL, så her går ikke skjortene bare igjen over brystkassen, men også over rævva........eller var det omvendt? (Omvendt Vform...)

I dag tok vi turen til Brooklyn igjen, det er jo MORs dag i USA i dag, så det ble en god lunsj, samt at vi besøkte 3-4 skikkelig bra butikker. EN bruktbutikk i Atlantic Avenue (ca nr 365), belysning og krims krams man kan se langt etter i Norden. Og noen kule butikker i Smith Street (på tvers av Atlantic.) Brooklyn Industries har kule T skjorter, skjorter, bagger som nevnt før, jeg tok et jafs der....

Igjen, klarte vi ikke rekke over hele Carol Gardens området... med 2 små på slep får vi ta det i flere jafs. Brooklyn virker genuint og ekte, mange godbiter her, både for ferierende og ikke minst for de som bor her.

Steik surt i dag, 14 varmegrader og vind, skikkelig trøndersommer.... hele uka skal bli FRESK!

2 og en 1/2 uke igjen nå.... selv om det er mye igjen å se, og vi koser oss hver eneste dag, tror jeg nok også vi skal nyte å sette føttende på norsk jord igjen. Ikke minst, er det en 5 åring som nok trenger å komme i rutine og vante omgivelser igjen, det er hard jobb å være New Yorker!!:

Det nærmer seg Boston tur for meg i neste uke for å møte et firma der oppe, så i uken som kommer blir det en del jobbing.

Husk, gjeld er penger det også, book noen ekstra fri dager i sommer:)!

Mvh
Jens

reiseblogg2010

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar