torsdag 13. mai 2010

"Grünerløkka" dager i Brooklyn

Lukas avkrevde "fotasj".. på tilfeldig valgt townhouse trapp.....


I dag fikk vi endelig gjort unna hele rundet "Court street og Smith Street i Brooklyn, inkl 2 parkbesøk, butikk runder og lunsj + kaffe. Strålende vær igjen, skikkelig "Birkelund" stemning.
Anbefaler Delien på hjørnet "President street / Smith Street. Amélie kjøpte en Rost beef Panini.... kunne brød-fødd hele familien. og den smakte veldig bra. Blåbærpannekaker til junior var heller ikke feil. Se bilde for navn. (PK Lane FLORI......)
Sulten på å springe ned museer og severdigheter nå mot slutten, minsker og vi har vel egentlig bare mest lyst til å leve som New Yorkere gjør... vel og merke når de har fri:) Vi digger å se etter små butikker som fortsatt holder stand mot kjedene, små "vannhull" og kroer der lokale slapper av når de kan.
Tar man bane 4 eller 5 f.eks fra Manhattan, retning Brooklyn og hopper av på Borough Hall, har man arbeid et par dager i området sørover.

NYC virker uendelig, vi har ennå ikke klart å kravle oss helt nord på Manhattan. Queens, Bronx og Harlem står fortsatt på liste, nå må vi prioritere hva vi vil bruke de siste dagene til. Ikke minst er det snart 17. mai, og det feires også her med barnetog og diverse.

Hopp og Sprett
Reiseblogg2010
JLP

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar