fredag 14. mai 2010

River Terrace - lekepark og elveutsikt



I dag har vi brukt store deler av dagen ved River Terrace mot Hudson Elva. Her er det park arealer både med lekeplass, område for ballspill og fine benkeplasser med utsikt mot Hudson River og New Jersey, og ikke minst Frihetsgudinnen og Elis Iland. Vi har brukt å dra hit en del, mange folk som hygger seg her med og uten barn. Godt over 25 varmegrader i dag.... skifter enormt her.


Det varsles om streik for British Airways, så vi har jobbet litt med back up planer i tilfelle det slår til for fullt, for 26. mai er midt i streike perioden. Vi får vite neste onsdag hvilke flights de tar ut. Vi er jo også veldig nære 90 dagers visum regelen for USA, så greit å ha ting klart, ikke så kult å stå på flyplassen med Lukas og Kasper i kaos. USA spesialisten har vært behjelpelig her også med info.


Kasper ser ut til å like mer og mer å være på farten... mens Lukas må det forhandles litt med hver dag nå, han syns det er godt å være inne, leke og se barnetv, syns det blir mye gåing. (vi er jo egentlig enig med Lukas vi store også... men fortsatt mye vi gjerne ville sett:)

I dag tidlig var forurensningen så ille at både jeg og Kasper begynte å hoste når vi gikk ut, merker det godt rundt rushtid, ellers på dagen går det bra. Absolutt en stor ulempe med storby.

Det er nesten bra man føler litt på ulempene også.... så er det lettere å dra hjem igjen:)!

JLP og ALP

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar