tirsdag 6. april 2010

Advarer mot så sterke bilder........

at .. bilder utgår i dag!.. Ja ja, så måtte dagen komme da ting ikke gikk i orden. Etter å ha brukt mesteparten av gårdagen på å prøve å betale for leiligheten vi skulle ha i Washington, ble det samme styr igjen i dag når vi kom frem. Eieren krevde at vi skulle bruke en slags "post i butikk" løsning..... og det viste seg da (ikke ulikt i Norge)... at mange "postkontor var nedlagt"... men de har kommet litt lengre enn i Norge... de har lagt de ned i butikke også.....hehe.

SÅ ... vanskelig å få betalt... og etterhvert forsvant også eieren av eteren.... etter at vi faktisk hadde betalt depositumet... (partusen norske).... så nå sitter vi, på et hotell i fantastiske Washington, booket for en natt, så får vi se hva vi gjør i morgen.

Mulig vi har kjørt oss borti en useriøs eier, selv om utleie byrået vi kjører via er det samme som vi har brukt i andre stater, har fungert fint.

Så ingen bilder i dag..... farsan har vært rimelig AAAAHHHHHERGGGGG #%U/#()%RYU#)$U")WENWORH#)RWYEW)(HDWJKHEWOEHW()E..... og vi har kjørt hele for"W)#(UYR#)(FJ#$IHJ$#"=()EH$ Washington på kryss og tvers... Heldigvis har vi flinke barn... men vi måtte kaste inn håndkleet til slutt og booke oss inn.

Varmt er det også... godt over 30 varmegrader.... utrolig varm luft.

Tjobing!

Ikke så slappapappa....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar