søndag 4. april 2010

Richmond-Hovedstaden i Virginia


Hupp,

Nye 3 timer i racerfart er unnagjort på Interstate 95 veien... og,

da er vi vel fremme og stabla inn på et hotell i Richmond. Ser ut til å være en fin by, ca 200 000 innbyggere, mener det er ca 7 mill innb i Virginia, så liten by. Vi skulle egentlig være her bare en natt, men tar 2, slik at vi får ordnet overnatting på neste stopp, Washington DC. Ikke fått booket noe ennå, men det ordner seg. Mye er stengt nå siden de feirer påske i dag. Ruslet litt i gatene, noen gamle fine små gater innblandet med metall monstre av vei og jernbanebroer og noen kanaler. Som så mange av de andre stedene, veldig hyggelige og service innstilte mennesker.

Her ble det påskemiddag på hotellet, ordentlig mat, .... om dog ikke 12 "påeng". MEN vi har fått spist litt fisk og grønnsaker......:)! (bekrefter nok en gang at NORSK mat holder veldig bra standard både på kvalitet og smak, hilsen norsk bondesønn (godseier sønn i enkelte kretser med begrenset kjennskap til dimmensjoner....)

Regner med vi kommer med noe mer input og bilder herfra.

Vi gleder oss veldig til å se Washington DC, forhåpentligvis også Philadelpia, og ikke minst da New York !!! Ikke mange dagene igjen nå.

Gutta boys i baksetet har vært utrolig flinke så langt og det er også godt å vite at vi nå har unnagjort de lengste etappene. Så lenge vi ikke kræsjer så er det som gjenstår peanuts!!!

Amélie og gutta er ute en liten tur, og her er jeg!

Farsan


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar