torsdag 15. april 2010

Fulton Street - shitty outside, fancy inside

Tilfeldighetene ville det slik at to damer møttes på T banen på Manhatten for noen år siden. Dette ble starten på design selskapet "Leigh and Luca" (www.leighluca.com). Sjekk siten, disse damene har fått det til world wide.

Susann Lucas (Luca) med 2 barn og mann, bodde i Fulton Street Downtown. Samlivsbrudd...., Susann flyttet til Brooklyn med barna, og tilfeldighetene ville det slik at vi har vært så heldige å få leie denne drømme leiligheten av henne som hun fortsatt har i eie.

Dette er et skikkelig "LOFT". Rå mur, rør, slitne dører, iblandet gamle møbler, Ikea, div egen komponert kunst, samt effekter som en familie samler på seg når man vokser.

Utvendig er Fulton street, særlig der vi bor, "RÅTT", men kun 3 gater fra Wall street, er det trygt og fint, så lenge det ikke kommer noen fly....

Her er det også veldig fint for gutta, Susann har satt igjen en del leker og det er godt med rom, lyst og fint, deilig, for ute er det trengsel, 1000 vis av mennesker og lyyyd hele tiden.

Utrolig godt å vite at 6 uker ... skal vi være akkurat her, midt i en av verdens absolutt beste byer!!! Vi er heldige vi:)!!
Jens og Amélie. Natta....


Stolene jeg alltid har ønsket meg...
Kasper på tur...
Kosedyr er stas!
Slappa kroken.
Nordiclead AS´distriktskontor i NY er satt opp på et blunk. Aldri har MACen sett bedre ut....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar