søndag 11. april 2010

God Morgen med Kasper

Mens Lukas vanligvis fortsatt sover godt.... våkner ofte Kasper i 4-5 tiden og peker på barnevogna... og vil ut:) Da har han allerede våknet en god del ganger i løpet av natta... Amélie klarer som regel å drøye det litt, men kl 6 da er det på tide med litt ny action.

Utfordringen er da for Amélie å få sove en time eller to.. uten at Lukas våkner og herper alt som er. Ofte går det fint, barnetv er en bra ting! Amélie er forøvrig jern kvinnen når det gjelder lite søvn.... helt utrolig.

Etter en halvtimes tid med div leting etter klær og ting og tang vi trenger, bærer det ut på morgentur. Kasper er i storform, digger alt fra hotell heiser, hyggelige folk vi treffer på veien, til høye lyder fra brannbiler, busser og høylydte folk.
Ofte litt friskt på morgenen, kalde netter her, så topplue har vi med.
Og ikke minst, bamseteppet (Klippan fra Sverige). Det hører med! I går ble vi tatt tak i en butikk, de ville vite hvor vi hadde fått tak i det, de ville importere og selge det.
Det er jo mange steder man kan stoppe for en kopp kaffe, men det mest "stuerene" ser ut til å være Starbucks. De åpner 0500, har stort sett mat og kaffe som er produsert uten tilsettingsstoffer, så her kan Kasper og jeg nyte en brødskive eller to og ny traktet kaffe.

For et A menneske, er dette gull stunder. Vi koser oss stort, og ikke minst, en kar med "kraftig beinbygging" får trimmet litt, slik at det tåles en muffins ol i løpet av dagen. Spaserturene blandt de andre som faktisk MÅ stå opp tidlig for å dra på jobb, en liten prat med uteliggere mm gir også et realistisk bilde på hvordan stedet vi er faktisk fungerer.

Til alle dere som kjenner til småbarns livets utfordringer når det gjelder korte netter..... spaserturer rundt omkring i verden, kurerer Gruff!:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar