torsdag 22. april 2010

Tribeca - herlige steder!

I krysset Warren street, og W Broadway street i Tribeca, eventuelt om vi husker feil, Warren/Church street, ligger en veldig hyggelig og bra frokost og lunsj "kafe". Ordentlig fraaaansk/belgisk atmosfære, og maten bar nok preg av det, njjjyyyydelig:)




En kar som kanskje er i overkant interessert i mat..........
Lukas tok en del bilder... og Amélie, men det likte ikke herremannen bak disken. Men, her er de:)
"What the f.... skal vi hjem alt nå????"
Generelt er det masse fine steder i Tribeca området. Vi har slitt litt med definisjonen av dette området, avhengig av hvem man snakker med, og hvilke kart man ser på. Groft sett sier man at området sør for Canal street Downtown Manhattan, "vestkanten" er Tribeca. Men egentlig er det nok et langt mindre område som har beveget seg. Uansett, Rusler man gjennom Soho på vestsida, så kan man nyte en lang dag og kveld/natt på å utforske disse gatehjørnene.
Jippi, en KU! Gutten har tydeligvis fått med seg noen gode gener fra Byneset...
Amélie er jo kreativ leder for denne turen, hun finner frem alt mulig rart hele tiden, og vi gutta springer rundt og oppsøker disse flotte stedene. Thank God (ev Mona og Brian!) for Amélie:)!
Moomah har fått stempel på seg for å være New York Nr 1 cafe/sted for barn. Her kan vi gamle nyte en lunsj mens barna deltar i div håndtverk/kunst aktiviteter. De kjører drop in og semester. Vi har sett flere slike "barneklubber", prøver å finne noe som passer for Lukas, han digger jo sånt, men dette var nok kanskje den fineste så langt i kombinasjon med cafe.

Moomah er nok delvis indisk inspirert, her koste vi oss fælt. Kule bøker, bla en skrivemaskin fra "gamle dager"... og god service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar