fredag 30. april 2010

Besøk fra gamlelandet!

Ventetiden på bestemor Mona og bestefar Brian ble veldig lang for Lukas på onsdag.... han måtte rett og slett gå å legge seg litt midt på dagen, for nervene stod i høyspenn. Men så kom de da endelig og lykken var komplett:)
Brian og Mona har vært i NYC før, samt er veldig storbyvante, så lett besøk å få. Kasper var litt skeptisk på denne "storfamilie utvidelsen" plutselig... men det gikk seg for til. I dag spiste han frokost uten oss "parents"!
I går ble det en fin tur, Mona og Brian dro for å få tak i teater billetter, det var helt håpløst... så ble det et besøk på Apple Store i 59th Street (v central park) Der var det også galemathias.....før vi ruslet ned til Times Square. Fasinerende folkeliv og blinkende plakater og lys reklamer, dritkult!

På veien ned spiste vi på en veldig bra Restaurant i krysset (America Avenue/57th Street (la Rue... mener jeg den het). Anbefales. Kul kelner og god servis, god mat!
Morsan disket opp med amerikanske pannekaer til kvelds....

Solen skinner på NYC igjen, så i dag blir det nye runder i byen. Bestefar jakter på Ipad.... og gode tilbud som vanlig, og de finner han!:) Det ligger en Apple store til i 14th Street.. der slippes det nye Ipads (Wifi og 3G) kl 17 i dag.. så spørs det hvem som har mest trening i kø ståing da....

reiseblogg2010
Slappapappa

5 kommentarer:

  1. Onkel du er for gammel til å si dritkult xD

    klem fra KK

    PS: hils :)

    SvarSlett
  2. Sææææærlig..... og ikke minst... saaaaaaklig.

    Koz og Klæmz...
    hilsen kule onkel Jæns

    SvarSlett
  3. Hils til søstra mi og minn henne på Fjellvettregel nr 1; Si alltid fra hvor du går!

    Skulle gjerne ha ønsket god tur, men sier det nå; Kos dere!

    Klem fra oss alle 3. Den siste grekern kom hjem i går :-)

    SvarSlett
  4. Mona husker stort sett på å si hvor hun går... det er værre med han hun er gift med:) Heldigvis er de verdensvante.. så de kommer stort sett hjem igjen begge to!

    Fortsatt god søndag
    Hilser fra alle
    Jens

    SvarSlett