mandag 12. april 2010

Hipp Hurra

Hipp hurra for Papa Jens!!! Nå som du begynner å bli godt voksen, og ikke lenger ønsker deg noe spesielt, tenkte jeg at du kunne få litt SKRYT av oss i gave;-)

Vi har vært utrolig heldige i valget av mann og pappa. Foruten å være utrolig kjekk og morsom, er du den som ordner det meste her i familien. Du står opp tidlig hver eneste morgen med barna,så mor kan ligge lenge. Er vi hjemme så leverer du også i barnehagen, og er stort sett den som henter også. Så ordner du frokost til oss som ligger lenge. På ettermiddagen disker du opp med en gourmet middag, før du bader barna og legger dem igjen. Hadde ikke jeg produsert melk, så hadde dere ikke hatt mye brukt for meg;-)
Lukas skulle ønske du var litt mindre streng, og hadde litt mer hår, men bortsett fra det er vi veldig fornøyde med deg.
Vi elsker deg, og håper du får en fabelaktig dag med oss her i Philly.

PS. Slapp av, den posen som ligger i gangen er en gave til deg.

Koz og Klemz fra Kasper, Lukas og Amelie

3 kommentarer:

  1. Jiiiiiiiiippi!!!! Og tusen takk:)! Vi kommer hjem m en gang, hilsen Jens og Kasper på tur:)

    SvarSlett
  2. Jeg må bare få lov til å bli med i hyldningskoret. Du er en drømmesvigernevø, Jens! - og så lager du utrolig god julemat! Jeg regner vel egentilig med at du får en flott bursdagsfeiring sammen med dine aller kjæreste, men vi her i Helgesensgate ønsker deg alt godt for dagen og for alle årene som kommer! grekerne hilser Klem fra Liv

    SvarSlett
  3. Tusen takk for hyggelig gratulasjon Liv og de greske herrer:)!! Håper alt står bra til med dere! Her tar vi det litt med ro i dag før vi legger ut på siste etappe til NY i morgen. MEN, vi har rukket spise en god "Latin Amerikansk frokost, nå står vel kake for tur snart.

    Ha en fin uke:)
    Jens och co.

    SvarSlett