mandag 5. april 2010

Hallo der hjemme...anyone?....


Håper alle har hatt en fin påske!

Idag har vi stort sett vært i ro, og planlagt turen videre til Washington DC. Richmond ser ut til å være en typisk "administrasjons" by, mye business og offentlige store bygg, men stort sett bare den lille bydelen der vi bor er fin å vandre litt i, stoppe opp og ta en kaffe i ser det ut til.

Var en liten tur ute i "gettoen i Richmond". Med bare et kvartals forskjell, var vi plutselig inne i en helt annen verden, greit å ikke rusle der på kveldstid. Fattige, dop, dårlige hus.... gangstas. Vi hadde tenkt oss på ´Black History Museum´, det elste museet over the fargedes historie i USA. Men det var dessverre stengt idag. Det var synd, for Lukas var veldig klar for å lære seg mer om emnet. Han var veldig rystet over å få høre at de hvite var slemme mot de ¨brune¨i gamle dager. Han er generelt ganske rystet over livet de levde i gamle dager, og er veldig fornøyd med han lever i ´Nye Dager´. For et "vakkert uskyldig sinn", er det dog tøft å etterhvert forstå at verden er ganske fæl og brutal i mange andre land enn i Norge, også i "nye dager". Veldig mange bekymrede spørsmål... som vi gamle må tenke oss virkelig godt om, for det er jo ikke mange gode svar.

Ellers har farsan fått brydd seg på det amerikanske betalingssystemet......., vi har spist en god økologisk lunsj (mye chili... ryker fortsatt).....i morgen går turen til hovedstaden:)
J, A:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar