torsdag 22. april 2010

Brooklyn - Williamsburg


I dag tok vi T banen fatt og stakk til Brooklyn, Williamsburg på andre siden av East River. Heldigvis går T banen her rett under bakkenivå.. for det var nok av trapper å bære barnevogn, og mange innganger med ulike destinasjoner. Men det gikk rimelig bra. Veldig mye støy, Kasper ble litt skeptisk, men det går seg nok til, mye å se på, og interesserte damer her også..


Williamsburg er kjent for sine mange etniske "bosetninger", og er også et veldig populært bosteds område for folk som jobber på Manhattan. Når vi først gikk av T banen på Macy Station, ramla vi rett inn i den jødiske bosettingen. Svarte klær, sjegg og hår, og spesiell atmosfære, rolig, og nesten som å komme inn i 1930 tallet, bare avbrutt av mobil telefoner og rusende biler. Videre gikk vi ned den polske delen, før vi vel (tror vi...) ramla inn i den spanske og italianske delen.

Vi fant bla en kul "isenkram" butikk....

Bedford street, veldig hyggelig, yrende folkeliv, masse kafeer, små butikker og restauranter, anbefales.
Uklar hva dette var, men spes var det:)

Brygger opp til tordenvær mot Manhattan.... Lukas ble bekymret.
Så fant vi denne.... tydeligvis en eier fra Oslo. Hyggelig lite sted, pitstop og suvenir kjøp

Rundt et nøytralt hjørne (fikk et tips) ramla vi over en lokal kafe/butikk, veldig hyggelig og gode godbiter. Også bar/kvelds åpent med mat antar jeg, så kult ut.

Dagens fangst av sjokkis.


Det vi rakk å se i dag bar breg på at vanlige folk bodde her, inntrykkene varierte fra litt røffe gater med grafitti og kule gangstas, til rolige gater med barnevogn trillende tullinger slik som oss. Blir nok flere turer tilbake hit Brooklyn er stort, så blir jobb dette:)!

Topp dag, avsluttet med noe som endelig smakte godt fra Kokken Jens!

A og J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar