onsdag 28. april 2010

Bread Tribeca

De gode caféene ligger ikke som perler på rad i denne travle byen, med mindre man vil sette seg ned på en av de store kjedene som f.eks Starbucks. (tatt i betraktning at vi reiser med barnevogn..som veldig få har plass til.)

Men, orker man å tråkke litt, så dukker det opp litt mer unike steder.

Igår inntok vi bursdagslunsjen på Bread Tribeca. Vi spiste en herlig squash suppe og avsluttet med en himmelsk breadpudding. Barnemeny hadde de også, så alle var veldig fornøyde:-)

Kasper var litt skeptisk på øldrikkingen til papsen...
Men pappa blir jo i veldig godt humør da...

I jakten på et lunsj sted gikk vi gjennom Soho, og her var det mange fine interiør butikker. Dit skal vi tilbake når vi ikke er så sultne..

Resten av dagen tilbragte vi i nærmiljøet og hjemme. Tro det eller ei, men Lukas har ryddet hele kåken, så nå er det helt strøkent og klart til bestemor og bestefar kommer på besøk.

2 kommentarer:

  1. Hei,kjære dere!!
    For det første er det veldig artig og lese om deres fantastiske reise!! Har selv drømt og NY i mange år,men føler det er så uoppnålig!! Kommer fra Lista helt sør i Norge,kalles bla det lille amerika...mange her nede har enten en tante eller onkel i Amerika....til og med egen amerika festival!!

    Skal følge med dere,håper dere kommer med mange gode tips:)

    Kos dere en masse og lev livet!!! Misunner dere:)

    SvarSlett
  2. Hei, og Tusen takk for hyggelig feedback! Visste ikke at dere hadde egen Amerika festival på Lista?:)

    Vi nyter denne muligheten i fulle drag. Ha en flott helg der hjemme:)
    Mvh
    Jens

    SvarSlett